Personeelswisseling!

Personeelswisseling!

Januari 2023

Helaas hebben we afscheid moeten nemen van onze vaste waarnemer op de donderdag; dokter Kevin de Krosse. Hij heeft een andere baan gevonden dichter bij zijn woonplaats Zutphen waar hij gaat beginnen. We willen dokter de Krosse bedanken voor zijn inzet, gezelligheid en hulp en wensen hem veel succes in zijn verdere carriëre!

Tot 1 februari zal dokter Abel Boerboom op de donderdagen waarnemen, na 1 februari verwelkomen we onze nieuwe vaste waarneemarts dokter Marleen Giezenaar.

Augustus 2022

Met ingang van 1 augustus stopt Sabine Kocks bij ons als Praktijkmanager en Doktersassistente. Na tien jaar onze fijne collega te zijn geweest heeft ze een nieuwe uitdaging gevonden en we wensen haar veel succes op haar nieuwe werkplek!

Per 1 augustus zal Jessica Groeneveld als Praktijkmanager werkzaam zijn op de woensdag en bij hoge nood u zult haar af en toe ook als doktersassistente treffen.

Met ingang van 1 oktober verwelkomen wij Sanne Mastebroek als onze nieuwe assistente. Haar vaste werkdagen zijn maandag en dinsdag. 

Ellemieke Peters komt ons team versterken vanaf 1 november als doktersassistente op donderdag en vrijdag. 

We zijn erg blij dat ons team weer op volle sterkte is en hopen dat u snel zult kennismaken met onze nieuwe medewerksters!